Solhan İlkokulu
Yeni Mahalle 3. Cadde No3G

VİZYON

Kendi eğitim bölgesinde tercih edilen bir okul haline gelip ortaöğretim kurumlarına yerleşmede sözü edilen bir okul haline gelmek.

MİSYON

Bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını; Problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramaları; Bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini; Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını; Olaylara çok yönlü ve tarafsız kalabilmelerini; Çağın, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını; Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Tam Gün

Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkeze 54 km uzaklığındadır.

İlçe Merkezi

Sportif Etkinlikler

Sınıflararası Futbol Turnuvası düzenlenmektedir. Minik Erkekler Voleybol takımımız mevcuttur.